Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 55. Koniec a začiatok - 4. 1. 2013
Share week
photo

4. 1.Friday

photo

5. 1.Saturday

photo

6. 1.Sunday

photo

7. 1.Monday

photo

8. 1.Tuesday

photo

9. 1.Wednesday

photo

10. 1.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Pobyt na východe Slovenska sa končí. Z balkóna fotím školu do ktorej chodila Danka. Saška sa chodila korčuľovať na maminých starých korčuliach, lebo pri škole bolo urobené klzisko. Lívia rozmýšľa, či ostane u babky a dedka alebo pôjde domov a Leo ešte namaľuje obrázok a potom odchádzame do Žiliny. Lampa svieti už u nás doma. Po dlhých rokoch som sa porezal pri krájaní cibule, to ten rok pekne začína :-) Na umývanie riadu máme prostriedok čudnej farby a konzistencie, nejaká vianočná edícia, žeby zo sobov? :-) Červené pivo je najlepšia vianočná edícia už zopár rokov. A Leo vo svojom živle, ak sa nehrá s vlakmi, tak stavia.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/24/2013 7:14:08 PM
Ľubo, skvělý týden. Už první den je super. Červené pivo mě zaujalo, ještě jsem ho u nás neviděl. Ikdyž možná Svatojánské bylo do červena, pokud si vzpomínám dobře. Jako vždy mě u Vás zaujaly fotky jídla...jste určitě skvělý kuchař a koleno vypadá výborně...Vypadám kvůli tomu komentáři trochu nenažraně, že :)? Mějte se krásně, pozdravujte rodinu!
1/24/2013 12:48:00 PM
Vaše všechny týdny mají svůj vysoký standard... takže dávám plný počet hvězd :-) zaujala mě páteční 5... mám ráda, když jsou v týdnech děti, protože tomu dodají živost... a ty vaše děti jsou úžasné...
1/24/2013 11:46:14 AM
Týždeň dobrý, ako som už u teba zvyknutý, najviac sa mi však páči paradoxne utorok, keď si kvôli práci nič nestíhal :) Ináč nevedel som, že v tvojom fotoklube fotí niekto aj ľudí, väčšina fotiek na stránke je "abstraktných" - každopádne sa mi ukážky na fotke 6 páčia, už by sme aj my mohli začať fotiť slečny v štúdiu ;-D.


Tags more tags

next dayright arrow 55. Koniec a začiatok - 4. 1. 2013