Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 10. vylízaný, přejetý a s trochou deště - 26. 7. 2013
Share week
photo

26. 7.Friday

photo

27. 7.Saturday

photo

28. 7.Sunday

photo

29. 7.Monday

photo

30. 7.Tuesday

photo

31. 7.Wednesday

photo

1. 8.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dneska bude zase pařák, tak něco hodně prodyšného. Po práci skočim nakouknout do kostela. Dnes bylo v rámci svatoannenské pouti procesí, tak zůstal na chvíli otevřen veřejnosti. Hlavně jsem si krátil čas při čekání na bus. Hroznej hic. Psa jsem musel vytáhnout z podverandy a čekali jsme na paní doktorku. Ordinuje u sousedů, tak sedíme na chodníku a čekáme na příhodný okamžik.Rána klidná, máme antíky a v pondělí máme přijít zas a že už ho zažila v horším stavu. O tom jsem jen slyšel.Pak čekám na Áju s kávou.Po kávě ještě chvilku s marodem a jdu zase od syna pana Z, kde jsem nechal potvrzení o očkování.V kině hrál Pepa Štross,ale ta účast :( Škoda, fakt jsme se :D Večer super stanoviště na terase v Mesu k focení rorýsů a odtud i do pelechu.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/9/2013 3:09:56 PM
Není Lenko, naštěstí,ale jsem tak blbej, že se nechám roztočit. Na druhou stranu mi to nedá, abych se z tý menšiny než odejdou, spíš odjedou, nepokusil vyškrábat maximum.Takže vlastně rozčiluju sám sebe kvůli výsledkům druhých:) SŠK: Díky, taky držím a přeji dobré světlo. Jak v tunelu tak před objektivem. Dovolenění mám teď taky před sebou a bude v lese a budu vlívat každou žilkou. Dík za zastavení a podporu, ale zas tak vařící to myslim neni.To si jen jeden cholerickej skopec stěžuje do deníčku s odemčeným zámkem :D
8/9/2013 1:17:56 PM
Hm, některý lidi jsou tak neohleduplný. Ale já věřim, že jich není víc než těch druhých. Akorát se to někdy blbě sejde. Bylo by fajn, kdyby si dokázali uvědomit, jak je to těžká práce a že vy ošetřovatelé ji děláte i rádi, ale některé jejich chování bere sílu víc než cokoli jiného. Tak snad přijdou i veselejší ny.
8/9/2013 11:38:07 AM
Zajímavý týden a držím palce, také teď trochu vyhlížím světlo na konci tunelu, jen jsem si dala trošku delší období, ale možná proto, že mě teď ještě čeká dovolená a trochu spoléhám na vlití krve do žil. Tak držím palce. Líbí se mi, jak jste otevřený. A růžové brýle jsou cool. Čtvrteční sedmá, dokonalá. Držte se! Š.
8/8/2013 12:44:05 AM
5* a preju, at vse brzy zase dava vetsi smysl :-)
8/7/2013 3:07:07 PM
Koukám, že jste měl docela nabitý a hektický týden, tak snad ty další budou klidnější a veselejší :) Moc se mi líbí NE 9, ČT 1 a 5. Ty jsou fakt parádní! Ale nedělní 6 mě teda upřímně pobavila :))) a těším se na další týden, Eva.
8/7/2013 11:49:17 AM
Díky Lenko.Když odečtu ten 5ti letý anglický výlet tak čtvrtým rokem,ale oddělení se nedá srovnat s před a teď.Vidím smysl té práce víc než jasně a miluju ten pocit kdy po třech měsících odchází někdo kdo přijel jako ležák, ale teď se nám prostě sešlo pár krasavic co si z nás dělaj služebný a cvičit???!!!!Proč by to proboha dělaly.Dvě maj kolem sta kil, ta třetí 160 a slouho dři se. Když pak vidíš, že je jim zatěžko strkat si i lžičky do pusy, chce se ti brečet.Právě v tomhle týdnu, už mi prdly nervy a řekl jsem jim, že následka je jen na tři měsíce,půlku maj za sebou a protože jsou relativně mladé, že je čeká eldéenka a tam několik dalších let ležení a dívat se kolem sebe jak odváží fakt nemocný a starý lidi v prostěradlech.Drsný???Tohle dělam fakt nerad, ale včera na mě volaly ať jim pomůžu si sednout a jsou z nich skoro samostatné jednotky.Hlavně potřebuju čas na dalších 25 lidí a z toho 12 těch co se o sebe postarat nedokážou.Těm pomůžu vždycky rád.Dík za milá slova a zatim ahoj
8/5/2013 12:42:30 PM
To je zase akční týden. Planá fakt žije. Mám pocit, že tě to dobíjí po náročný práci. Holt vás je tam asi málo a chlapi v týhle práci jsou nedostatkové zboží, i když jich je sakra potřeba. Jak dlouho to vlastně děláš? Moje známá to dělá pár měsíců a myslím, že už teď toho má plné zuby. Ale mám jeden pozitivní příklad: Evžen Vitáček - dříve úspěšný redaktor plzeňského rozhlasu. Už neviděl smysl v té práci pro rozhlas, tak se asi v 60 letech rozhodl, že půjde pracovat do eldéenky. Držím palce, ať přijde světlo na konci srpna :-)


Tags more tags

next dayright arrow 10. vylízaný, přejetý a s trochou deště - 26. 7. 2013