Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Moudrý ví, co je symbol času... - 16. 12. 2013
Share week
photo

16. 12.Monday

photo

17. 12.Tuesday

photo

18. 12.Wednesday

photo

19. 12.Thursday

photo

20. 12.Friday

photo

21. 12.Saturday

photo

22. 12.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
ráno svítí slunce...ráda bych dnes zajistila dárečky pro děti z domovů...ale nejsem ani schopna v práci cvaknout jediný snímek, je toho už moc, jsem sama sobě kyselejší než citron...že by to bylo i tou tmou...jen občas nějaké světýlko...a příšery všude kam se podíváš...tak jsem se večer kochala květy...svými květy...a domácí zelení, nevím ale zda to helfne
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/6/2014 6:24:25 PM
Swarry, čas ukáže, jestli rohodnutí bylo správné. Já odcházel 2x. Jednou po šesti a jednou po čtrnácti letech. To druhé odcházení bylo hodně těžké, pro tuto firmu jsem dýchal, jako by bylo moje (měl jsem v ní jen minimílní podíl). Dělal jsem více než jsem musel. Dokážu to pochopit, proč člověk zůstavá déle než musí. Je to o tom odvádět to nejlepší a být profesionál. Snažím se toho držet a abych obstál sám před sebou. Nečekám, že bude odměna nebo něco podobného, o to tu nejde. Jde o pocit, že jsem udělal maximum. Na druhé straně si pak člověka váží zákazník, kolegové, ... Omlouvám se, nechtěl jsem poučovat, ale nějak mě to vzalo :-).
1/1/2014 9:07:46 PM
Ten neklid je tady všude cítit …. ovšem když umíte vyladit Fidorku na cestu do Vánoc, tak to bude určitě v pohodě. :-) Moudrý člověk umí především čas vnímat … možná jako řeku, která protéká nenápadně kolem a která se občas připomene šplouchnutím nebo také pořádnou sprchou do ksichtu. Byl jsem se dnes ráno projít na Emu, to je halda a zároveň nejvyšší bod Ostravy. Na nový rok tady chodí díky KČT hotové procesí. Nevím proč jsem zrovna dnes tak nějak ostřeji vnímal fragmenty rozhovorů kolemjdoucích. Srandovní, smutné, malicherné, hloupé i chytré až filozofické. Určitě nejsem moudrý člověk, ale dnes jsem měl pocit, že jsem tu řeku slyšel. Díky za tyhle chvilky, kdy má člověk pocit, že žije. Mějte se.
1/1/2014 7:36:21 PM
Znám ten pocit, Šári, také jsem odešla z minulého zaměstnání..A také jsem měla ten dojem, že dělám to nejlepší.A taky jsem pak cítila totéž co Ty..Jakýsi smutek a takový divný zvláštní stesk..Aspoň tohle trošku cítím z Tvého týdne..Je takový hořkosladkokyselý, to občas život bývá a já Ti, milá jmenovkyně, přeju, aby nový rok přinesl lepší a příjemné chvíle, abys nikdy svých rozhodnutí nelitovala a aby Ti bylo dobře a hezky:-))šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Moudrý ví, co je symbol času... - 16. 12. 2013