Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow Konferenční - 21. 6. 2013
photo

17. 6.Понедельник

photo

18. 6.Вторник

photo

19. 6.Среда

photo

20. 6.Четверг

photo

21. 6.Пятница

photo

22. 6.Суббота

photo

23. 6.Воскресенье


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
V práci byl takový šrumec, že jsem zvládla do sebe mezi úkoly nasoukat jen tyhle piškotky...odměna mě čekala až odpoledne...měla to být grilovačka s Moetem, ale gril se nedal sestavit, strašně moc "zbytečných" šroubků...výhled u povídání...relax u povídání...romantika u povídání...nad růžovým Moetem od Štěpána...s Janičkou, která měla co slavit (hvězda moje)...a bílým od Petry za odměnu...pohodový večer, víc takových prosím
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

7/10/2013 10:02:29 PM
Díky za návštěvu. Jirko, nekonečná cigareta je spíš zmetek z výroby, který se vyhazuje a kámen je divná dekorace na stěně v práci, ale na tento den mi padla jak ulitá :-). Maartino, výstava mi neunikne :-), díky za doporučení. A začátek byl vážně náročný :-D, už nikdy víc. Š.
7/9/2013 4:06:16 PM
Vidim, ze zacatek tydne byl narocny :-D. Akorat teda ta Marilyn mi nakonec zustala skryta :-D Btw: uz jsi byla na vystave? Stoji za to, ja jdu jeste jednou urcite!!
7/9/2013 1:04:06 PM
Approve :-) a out of order je u nás často mašina na kafe. Zaujala mě nekonečná cigareta, asi jde o nový výrobek. Fialový kámen, vím, těžký je jak hlava, ale k čemu to je ? To je dekorace ? Moët & Chandon Rosé Imperial, dobrý tip na nezapomenutelné chvíle.


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Konferenční - 21. 6. 2013